Stage, afstudeeropdracht of traineeship

Solliciteer nu

Stage, afstudeeropdracht of traineeship

Op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of traineeship met impact? Laat je CV en motivatie hier achter! En misschien draag jij binnenkort bij aan een mooie en veilige toekomst voor kinderen, jongeren en hun families.

Full-time / Part-time · Amsterdam

Op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of traineeship bij een NGO?

Ook dan ben je bij SOS Kinderdorpen aan het juiste adres! SOS is een lerende organisatie. En dat werkt twee kanten op. Dankzij de diverse SOS afdelingen staan we open voor stagiairs & trainees van allerlei verschillende studies. Dit betekent aan de ene kant dat er genoeg ruimte is om een leerzame stage of (afstudeer)opdracht uit te voeren. Aan de andere kant hopen wij ook veel van jou en jouw vernieuwende inzichten vanuit je studie te leren.

Of dat nu is als communicatiestagiair of tijdens een onderzoek naar een nieuwe manier om donateurs aan ons te binden. Maar misschien heb jij wel een andere interessante richting in je hoofd. Daar gaan we graag over in gesprek. 

Waar kom je straks terecht?

In een organisatie waar we elke dag samen met volle overtuiging voor onze missie gaan: een veilige, sterke familie voor elk kind. En waar gelukkig ook genoeg ruimte is voor wat gezelligheid. 😉

Professioneel, bevlogen, samenwerkend en ondernemend – dat is waar wij binnen SOS voor staan.

Solliciteer direct

Word jij onderdeel van team SOS? Laat je gegevens hier achter, dan spreken wij elkaar snel!